Geef een weeskind een thuis; klik hier
Wat kun je doen tegen zinloos geweld; klik
De cricketsport.

De veldsport Cricket is in ons land minder bekend, maar in Engeland en een groot aantal landen die tot het Gemenebest behoren of behoord hebben, is het spel ongehoord populair. Interland wedstrijden (daar Testmatches genaamd) kunnen maximaal 5 dagen duren.
Het voordeel van deze sport is, dat hij niet alleen door jonge mensen beoefend kan worden; ook in de top teams spelen vaak mensen mee die al wat meer jaren meegaan.
De meest gehoorde opmerking over cricket van mensen die de sport niet kennen, is de klacht dat ze niets begrijpen van de ingewikkelde spelregels. Toch valt het allemaal wel mee. Klik hier en lees alles over de regels van het spel van de mensen in witte pakken.
De eerste cricketstrip op Internet!!
Tommie Holiday.
Opmerkingen kunt u nu kwijt in mijn gastenboek!
Is uw materiaal op orde?
Het is altijd goed om te controleren of uw materiaal het komend seizoen nog wel aan kan. U kunt op het Internet alvast een kijkje nemen in het assortiment van de cricketshop van
Tim de Leede. U kunt niet online bestellen, wel per E-mail. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken en naar Nootdorp rijden.
Bezoek wordt geregistreerd door NedStat.
Van 19 februari tot en met 2 april 2011 vindt in de landen Bangladesh, India en Sri Lanka het WereldKampioenschap cricket plaats. Nederland heeft zich in 2009 geplaatst tijdens een kwalificatietoernooi door derde te worden achter Ierland en Canada. Vierde Associate die naar het WK zal gaan is Kenia.
Volg deze
link en vindt informatie over dit toernooi.
Erik van Muiswinkel bij het het stadion Wanderers in Zuid Afrika

Bij het zoeken naar links betreffende het WK 2011 stuitte ik op de NOS site op een link naar het filmpje waarin Erik het stadion Wanderers bezoekt.