Even een samenvatting van de afgelopen 6 jaar. Net als een echt spoorprojekt heeft ook dit projekt gigantische vertraging opgelopen. De foto links boven laat zien hoever is was in novmber 2007. Rechts boven de situatie na de verlenging van de tafel. Ik heb daarna nog wel het een en ander geknutseld, maar niet gefotografeerd. En toen werd het stil. Eerst kreeg ons huisje in Frankrijk veel aandacht en daarna volgde een grote verbouwing in ons huis in Nederland. Het huis is nu levensloop bestendig en is het gevaar geweken dat ik met mijn hele treinenboel zou moeten verhuizen naar een of andere seniorenwoning.
Dit hield in dat er boven wat ruimte vrij kwam en kon ik o.a. een vaste kast op de "jtreinenkamer" afbreken. Vervolgens heb ik besloten de gehele tafel in de lengte te verschuiven naar de andere hoek van de kamer. Zie de grote foto.
30-11-2007
18-03-2008
04-10-2013
Drie foto's van het stadsgedeelte. Boven het station en onder het hotel. Let op de reclame van mijn vroegere werkgever op de zijgevel van het grijze gebouw. In Zwitserland mag dat nog. En daaronder de bank en winkel voor sport-artikelen.