Geef een weeskind een thuis; klik hier
Wat kun je doen tegen zinloos geweld; klik
5 februari 2006
Cricketkoorts aan de IJssel!
Het eerdbiedwaardige UD uit Deventer is bezig het cricket in deze stad weer nieuw leven in te blazen. Klik hier en lees over dit initiatief.

10 april 2003
Een fraaie definitie van cricket
Onlangs haalde ik uit de bibliotheek het boek "de Poseur", oorspronkelijke engelse titel: "The Impressionist". Hierin vond een een prachtige omschrijving van cricket; een omschrijving die ik u niet wil onthouden.
Klik hier
en lees het citaat.

14 februari 2003
Krieket in Suid Afrika
Vandaag heb ik; ik ben een postzegelverzamelaar; een zgn Eerste dag envelop uit Zuid Afrika gekregen. Deze is in 1976 uitgegeven, ter gelegenheid van 100 jaar cricket in Zuid Afrika. In de envelop zat een kaart, met daarop een verhaaltje over het ontstaan van cricket in dat land. Dit verhaaltje is in het Engels en het Zuid-Afrikaans. De Zuid-Afrikaanse versie heb ik overgenomen en is met een afbeelding van de envelop op deze site te bewonderen. Klik hier en lees over het Zuid-Afrikaanse "krieket".

23 december 2002
Worldcup 2003 in Zimbabwe?
In februari en maart 2003 Wordt gestreden om de Worldcup Cricket 2003. Een deel van de wedstrijden wordt in Zimbabwe gespeeld. Maar kan dat eigenlijk wel? Vandaag ontving ik vanuit dat land een electronische brandbrief van een geemigreerde Nederlander. Klik hier en laat de inhoud eens op U inwerken.

17 september 2002
Cricket in Computable
Tot mijn verrassing trof ik in mijn lijfblad Computable een artikel aan dat melding maakte van de Nederlandse deelname aan het werelbeker tournooi in februari 2003. Ik heb het artikel overgenomen van de site van Computable en is hier te lezen. Klik hier en lees de column van Martin Healy.

8 maart 2000

Het gedicht : De change bowler!

Van een bezoeker van deze site kreeg ik de vraag of ik het gedicht van de change-bowler kende.
Ik kon hem helaas niet helpen. Maar mogelijk kent iemand anders het gedicht. Klik hier voor het bekende deel. Wie helpt ons verder?